încărcător

Despre clinica

Cabinetul OFTAEXPERTABM este un cabinet oftalmologic care ofera  consultatii atat pentru adulti cat si pentru copii fiind dotat cu aparatura medicala de ultima generatie .In cadrul cabinetului se trateaza pacienti cu miopie, hipermetropie, astigmatism, presbiopie, cataracta, glaucom si alte afectiuni oftalmologice.

Cabinetul OFTAEXPERTABM se afla in contract cu CAS Teleorman iar consultatiile se fac pe baza de programare cu bilet de trimitere

Cabinetul OFTAEXPERTABM vizează diverse examene generale de profil precum verificarea acuității vizuale, tensiunea intraoculară, examene de fund de ochi dar și investigații și teste specializate și avansate în funcție de necesitate și afecțiuni atât pentru copii, cât și pentru adulți. 

OFTAEXPERTABM asigura evaluări medicale și controale oftalmologice în vederea stabilirii unui diagnostic și a tratamentului adecvat sau pentru urmărirea evoluției intervențiilor în domeniul clinic oftalmologic.

In cadrul cabinetului beneficiati de aparatura de ultima generatie, cateva dintre acestea fiind:

  • Tonometru non contact
  • Autokeratorefractometru
  • Biomicroscop
  • Fundus photo
  • Plusoptix

Cabinetul OFTAEXPERTABM este dotat cu cele mai performante aparate pentru investigarea patologiilor oculare atat pentru adulti cat si pentru copii